Teknisk isolering på Sjælland

Klima Danmark sørger for teknisk isolering af varmerør, varmeanlæg, ventilationsanlæg og andre anlæg i København, Roskilde og på resten af Sjælland. Vi kigger forbi efter aftale og når det passer dig, så vi kan isolere eller genisolere dit varme- eller ventilationsanlæg.

Professionel teknisk isolering for energibesparelse

Har du brug for en stor energibesparelse? Forstår du ikke, hvorfor dit varme- eller ventilationsanlæg er så dyrt i drift? Det er der muligvis en helt simpel årsag til: dit varme- eller ventilationsanlæg er simpelthen ikke isoleret ordentligt. Det er altid en god ide at tjekke op på de forskellige installationer i hjemmet eller i dit erhvervslokale, som transporterer luft eller varme, for at sikre, at anlægget er ordentligt isoleret med teknisk isolering.

Varmeledende installationer som varmeanlæg kan tabe en masse varme, hvis isoleringen ikke er optimal. Det er faktisk ret nemt og ret billigt at udføre teknisk isolering på de installationer, du har på dit kontor, i din lagerhal eller garage eller måske endda i dit hjem. Det er ikke kun varmeanlæg, der kan opnå en stor energibesparelse ved teknisk isolering – det er også den anden vej rundt: køleanlæg og ventilationsanlæg.

Penge at spare

Du kan spare en helt masse penge ved at få udført teknisk isolering af dine installationer, varme- og ventilationsanlæg. Klima Danmark har huset fuld af dygtige fagfolk, som er specialiserede i netop teknisk isolering. Lad os tage et kig på dine installationer og se, hvad vi kan gøre for dig.

Er du stadig ikke helt sikker på, hvad en teknisk isolering egentlig er? Det er faktisk ikke så langhåret igen. På et helt basalt plan handler det om at bevare temperaturen på et køle-, varme- eller ventilationsanlæg.

Så kulden eller varmen bliver ført derhen, hvor den skal være uden at dale eller stige i temperatur på vejen.

Isolationen i sig selv ser faktisk heller ikke ud af meget: den er ofte skjult i kældre eller loftrum eller teknikskabe, hvor det ikke støjer eller ser grimt ud. Men teknisk isolering er og bliver essentielt for at driften af dit anlæg kører ordentligt og efter hensigten.

Vi udfører også ventilationsmontage i Roskilde og ventilationsmontør i København.